Ořechy v přirozeném stavu bez dalších úprav jsou pro naše tělo vždy nejzdravější. Makadamové oříšky mají velmi jemnou nasládlou chuť a máslovou konzistenci. S obsahem tuku až 75 % patří k těm tučnějším, nicméně také jedněm z nejzdravějších ořechů. Tuky jsou zde zastoupený ve formě nenasycených mastných kyselin, které chrání naše srdce a cévní systém. Kromě zmíněného tuku jsou bohaté na vitamíny a hlavně antioxidanty. Pro nízký obsah cukrů jsou vhodnou volbou pro low carb diety.
Neochucené ořechy jsou výborné jen tak na chroupání nebo z nich připravíte výborné máslo, krém či mléko. Makadamové ořechy jsou oblíbenou surovinou i pro raw "vaření". Pozor na skladování, pro velký obsah tuků snadno žluknou. Uchovávejte je proto v chladu a temnu.
Suché skořápkové plody.
Hmotnost balení (g): | 501 - 1000 |
Kategorie | Ořechy |
Typ | Naturální |
Druh | Makadamové ořechy |
Životní styl | Bez éček, Bez přidaného cukru (Low Carb) |
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 3004 kJ/718 kcal |
Bílkoviny | 7,9 g |
Sacharidy | 13,8 g |
- z toho cukry | 4,6 g |
Tuky | 75,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 12,1 g |
Sůl | 0 g |
Složení: jádra MAKADAMOVÝCH ořechů 100 %.
Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.
Minimální trvanlivost: 8-10 měsíců. Doporučeno skladovat v temnu a při teplotě do max 22 °C. Jádra ořechů mají sklon ke žluknutí.
Země původu: Austrálie / Keňa / JAR.
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
590 Kč
790 Kč
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151