L-glutamin se řadí mezi neesenciální aminokyseliny a tvoří více než 60 % obsahu všech aminokyselin svalových buněk. Je vysoce hodnocen pro svůj pozitivní účinek na regeneraci organismu a urychlení tvorby čisté svalové hmoty. Dokáže zabránit rozpadu ostatních aminokyselin, v neposlední řadě podporuje imunitní systém. L-glutamin je látka, kterou by neměl opomíjet žádný sportovec, protože jednoznačně působí na zlepšení sportovního výkonu. Glutamin urychluje tvorbu svalové hmoty a přispívá k jejímu udržení. Přispívá k zotavení po tréninku.
Kulturisté obvykle využívají L-glutamin během přípravy na soutěže se zaměřením na ochranu svalové hmoty. Mezi atlety a silovými sportovci je L-glutamin oblíben zejména v období regenerace. L-glutamin je nejvíce zastoupená aminokyselina v lidském těle a jeho hladina v krevní plazmě je nejvyšší ze všech aminokyselin.
Doporučené dávkování:
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | 5 g | |||
---|---|---|---|---|
citron | malina | citron | malina | |
L-glutamin | 90,5 g | 92,1 g | 4525 mg | 4600 mg |
Složení:
Citron
Malina
Upozornění:
Charakteristické aroma L-glutaminu po otevření není na závadu. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Hmotnost balení (g): | 101 - 500 |
Značka: | MaxxWin |
Kategorie | Sportovní výživa |
Příchuť | Citron |
Forma: | Sypká |
Kategorie produktu: | Aminokyseliny |
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
590 Kč
790 Kč
Není skladem Hlídat dostupnost
549 Kč
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.