Instantní ovesná kaše s vysokým obsahem proteinu. Low Carb Protein Mash je fitness potravina pro nejnáročnější zákazníky. Jedná se o zdroj bílkovin v kombinaci s obilninami bohatými na beta-glukany. Low Carb Protein Mash je kvalitní fitness potravinou, která Vám umožní dodat kvalitní živiny kdykoli během dne, a díky vynikající stravitelnosti a nutričním hodnotám je vhodná k použití i v období kolem Vašeho tréninku. [zbozi:6282,8042,8089]
Doporučená příprava:
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | 50 g | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
čoko-kokos | jablko-skořice | hruška | čoko-kokos | jablko-skořice | hruška | |
energetická hodnota | 1632 kJ/386 kcal | 1578 kJ/373 kcal | 1574 kJ/372 kcal | 816 kJ/193 kcal | 789 kJ/187 kcal | 787 kJ/186 kcal |
bílkoviny | 35,3 g | 33,8 g | 41,7 g | 17,7 g | 16,9 g | 20,9 g |
sacharidy | 35 g | 46,2 g | 38,7 g | 17,5 g | 23,1 g | 19,4 g |
- z toho cukry | 1,4 g | 1,6 g | 1,6 g | 0,7 g | 0,8 g | 0,8 g |
tuky | 10,5 g | 5,2 g | 4 g | 5,3 g | 2,6 g | 2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7,3 g | 3 g | 1,5 g | 3,7 g | 1,5 g | 0,8 g |
vláknina | 6,1 g | 2,6 g | 2,1 g | 3,1 g | 1,3 g | 1,1 g |
sůl | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g |
Složení:
Čokoláda-kokos
Jablko-skořice
Hruška
Upozornění:
Uchovejte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dobré uzavření obalu a dodržování způsobu přípravy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do jednoho měsíce.
Hmotnost balení (g): | 101 - 500 |
Značka: | PROM-IN |
Kategorie | Sportovní výživa |
Příchuť | Hruška |
Kategorie produktu: | Fitness potraviny |
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
590 Kč
790 Kč
Není skladem Hlídat dostupnost
259 Kč
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.