Nám to prostě sekne v každé podobě – dušené, pečené nebo vařené. Samy sobě se ale nejvíc líbíme smažené. Křupeme jak nikdy předtím a chutnáme naprosto unikátně. Bacha, jsme šíleně návykové!
Fazolové lusky jsme si pro vás připravili v méně známé podobě, a to vakuově smažené. Tento způsob umožňuje rychlé smažení bez velkého množství oleje. Naše fazolky jsou tak krásně křupavé, a zároveň méně kalorické než běžné smažené brambůrky nebo jiné zeleninové chipsy, což určitě potěší každého mlsouna.
Fazolové lusky si zachovaly krásnou barvu i jejich typickou chuť, která je zvýrazněna špetkou soli. Dokonale se hodí k pivu nebo vínu. A rozhodně se neztratí ani v kuchyni, kde fazolky udělají velkou parádu například v salátech či jako doplněk přílohy k masu. Už se vám sbíhají sliny?
Jde o proces, který spojuje smažení a dehydrataci potravin. Probíhá za nízké teploty (70–95 °C) a tlaku nižším než je běžný atmosférický. Na vakuové smažení zeleniny stačí pouze malé množství oleje – až o polovinu méně než při běžném smažení. Během tohoto procesu se voda z fazolek rychleji vypaří, a proto není nutné smažit surovinu příliš dlouho. Smažení ve vakuu je díky tomu mnohem zdravější, fazolové lusky si zachovají svou chuť, vůni, částečně i vitamíny a neobsahují tolik tuku jako běžně smažené potraviny.
Hmotnost balení (g): | 0 - 100 |
Životní styl | Vegan |
Alergeny | Bez lepku, Bez laktózy |
zelené fazole 80 %, slunečnicový olej 15 %, sladový cukr 4 %, sůl
Energetická hodnota na 100 g | 1989 kJ / 476 kcal |
Tuky | 18,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,9 g |
Sacharidy | 65,7 g |
z toho cukry | 15,8 g |
Vláknina | 19 g |
Bílkoviny | 10,6 g |
Sůl | 1 g |
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
Zboží se již neprodává
Prodej byl ukončen a produkt již nebude dostupný.
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.