Izolát nativní syrovátkové bílkoviny je považován za jeden z nejvýhodnějších zdrojů bílkoviny z hlediska vstřebatelnosti, ale také využitelnosti. Pokud se taková bílkovina podrobí částečné enzymatické hydrolýze, vznikne mimořádně kvalitní produkt pro obnovu svalových vláken po náročné fyzické aktivitě a hlavně potřebný svalový růst. Rychlost vstřebávání aminokyselin v trávicím traktu je dle klinických studií u běžných izolátů přibližně stejný jako u hydrolyzovaných proteinů.
Důležité je však srovnání inzulínové reakce v těchto studiích, kdy hydrolyzáty spustí výrazně vyšší produkci inzulínu v těle než běžné proteiny. Protože je inzulín považován za jeden z nejsilnějších anabolických hormonů, významně se tak podílí na syntéze svalstva. Právě na tuto reakci spojenou se svalovým růstem je produkt Hydro Whey od společnosti Nutrend zaměřený a díky unikátnímu složení prodlužuje dobu této reakce.
Hlavní surovinu unikátního produktu Hydro Whey představuje právě zmiňovaný hydrolyzovaný izolát nativní syrovátkové bílkoviny, kterým je značkový Hydrovon™ od společnosti Glanbia. Ten díky šetrné hydrolýze neztrácí na své biologické hodnotě a vyniká skvělým aminokyselinovým spektrem. Ve srovnání s většinou ostatních syrovátkových proteinů na trhu má dle tabulek WHO vyšší aminokyselinové skóre. Vyššího skóre lze dosáhnout například proteinovou směsí, ale zde také dojde k prodloužení vstřebání, což není vždy úplně žádoucí jev.
Produkt Hydro Whey je také zaměřen na minimalizaci nepříznivých reakcí spojených s konzumací tohoto hydrolyzátu. Významnou pomoc představuje enzym kyselé laktázy na trhu uvedené pod názvem Tolerase L. Ta pomáhá štěpit mléčný cukr (laktózu) i v prostředí trávicího traktu, které je pro běžný enzym laktázy nepříznivé. Zatímco běžný enzym laktáza potřebuje ideální prostředí okolo pH 6,4 (považováno za neutrální) a v žaludku dohází k její inaktivaci, Tolerase L pracuje i ve výrazně kyselejším prostředí, které odpovídá i těmto podmínkám.
Hydro Whey potěší i všechny sportovce, kteří právě řeší období diety, protože obsahuje 80 % nejlepší bílkoviny a nulové množství cukrů s výjimkou přirozeně se vyskytujících. K podpoře dietního režimu přispívá i obsažený chrom, který pomáhá tělu lépe pracovat s glukózou a také přispívá k metabolismu všech makronutrientů. V receptuře produktu Hydro Whey jsou použita výhradně přírodní barviva a skvělou chuť tomuto produktu dodává oblíbená stévie a sukralóza.
Doporučené dávkování:
Upozornění:
Ochucený nealkoholický nápoj obohacený, se sladidly. Vhodný zejména pro sportovce. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Skladování:
Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Hmotnost balení (g): | 1001 - 2000 |
Značka: | Nutrend |
Kategorie | Sportovní výživa |
Příchuť | Vanilka |
Životní styl | Bez přidaného cukru (Low Carb), Bez umělých barviv |
Sacharidy (%): | 6 |
Sacharidy: | Steviol, Sukralóza |
Bílkoviny (%): | 80 |
Bílkoviny: | Hydrolyzovaný syrovátkový izolát |
Můj cíl | Zesílit, Zhubnout |
Forma: | Sypká |
Použití: | Ráno, Po tréninku |
Kategorie produktu: | Proteiny |
Tabulka nutričních hodnot:
Tabulka nutričních hodnot: | 100 g | 100 g |
---|---|---|
čokoláda | vanilka, jahoda | |
energetická hodnota | 1502 kJ/354 kcal | 1530 kJ/361 kcal |
bílkoviny | 78,4 g | 80 g |
sacharidy | 5,3 g | 6 g |
- z toho cukry | 2 g | 2,7 g |
tuky | 1,5 g | 1,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | 0,7 g |
vláknina | 3 g | 1,5 g |
sůl | 1 g | 1 g |
trávicí enzym laktáza | 8400 ALU | 8400 ALU |
chrom | 250 mcg | 250 mcg |
vitamín B3 | 67,5 mg | 67,5 mg |
Tabulka nutričních hodnot: | 40 g | 40 g |
---|---|---|
čokoláda | vanilka, jahoda | |
energetická hodnota | 601 kJ/142 kcal | 612 kJ/144 kcal |
bílkoviny | 31,4 g | 32 g |
sacharidy | 2,1 g | 2,4 g |
- z toho cukry | 0,8 g | 1,1 g |
tuky | 0,6 g | 0,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 0,3 g |
vláknina | 1,2 g | 0,6 g |
sůl | 0,4 g | 0,4 g |
trávicí enzym laktáza | 3360 ALU | 3360 ALU |
chrom | 100 mcg | 100 mcg |
vitamín B3 | 27 mg | 27 mg |
Profil aminokyselin*:
čokoláda | vanilka, jahoda | |||
---|---|---|---|---|
100 g produktu | 40 g produktu | 100 g produktu | 40 g produktu | |
L-valin | 4401 mg | 1760 mg | 4627 mg | 1851 mg |
L-isoleucin | 4993 mg | 1997 mg | 5050 mg | 2020 mg |
L-leucin | 8211 mg | 3284 mg | 8613 mg | 3445 mg |
L-lysin | 7577 mg | 3031 mg | 7838 mg | 3135 mg |
L-methionin | 1694 mg | 678 mg | 1791 mg | 716 mg |
L-tryptofan | 1442 mg | 577 mg | 1462 mg | 585 mg |
L-threonin | 5436 mg | 2174 mg | 5656 mg | 2262 mg |
L-fenylalanin | 2277 mg | 911 mg | 2419 mg | 968 mg |
L-alanin | 3762 mg | 1505 mg | 3956 mg | 1582 mg |
kyselina asparagová | 8536 mg | 3414 mg | 8790 mg | 3516 mg |
kyselina glutamová | 13654 mg | 5462 mg | 14281 mg | 5712 mg |
L-histidin | 1299 mg | 519 mg | 1378 mg | 551 mg |
L-prolin | 4726 mg | 1890 mg | 4861 mg | 1945 mg |
L-tyrosin | 2170 mg | 868 mg | 2288 mg | 915 mg |
L-arginin | 1802 mg | 721 mg | 1979 mg | 792 mg |
L-cystein | 1764 mg | 705 mg | 1801 mg | 720 mg |
glycin | 1310 mg | 524 mg | 1399 mg | 560 mg |
L-serin | 3668 mg | 1467 mg | 3903 mg | 1561 mg |
* Obsažené aminokyseliny se vztahují ke skutečnému obsahu bílkoviny ve výrobku.
Složení:
Čokoláda
Vanilka
Jahoda
Upozornění:
Ochucený nealkoholický nápoj obohacený, se sladidly. Vhodný zejména pro sportovce. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
590 Kč
790 Kč
Není skladem Hlídat dostupnost
1 825 Kč
1 141 Kč/kg
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.