× 😍

Dárkové balíčky ořechů
Vybírej zde, rychle dochází

Váš nákup
0 Kč

Čokoládové v čokoládě

Tekuté štěstí. Fanoušek nesmrtelné ságy o Harrym Potterovi jistě napřímí uši, ale dle mého došlo k… více informací

47 Kč

940 Kč/kg

registrovaní 45 Kč

Neprodejné

150 Kč

750 Kč/kg

registrovaní 143 Kč

Neprodejné

159 Kč

1 590 Kč/kg

Neprodejné

725 Kč

1 450 Kč/kg

Neprodejné

20 Kč

1 000 Kč/kg

registrovaní 19 Kč

Neprodejné

149 Kč

745 Kč/kg

Neprodejné

345 Kč

690 Kč/kg

Neprodejné

1 702 Kč

567 Kč/kg

registrovaní 1 651 Kč

Neprodejné

Tekuté štěstí. Fanoušek nesmrtelné ságy o Harrym Potterovi jistě napřímí uši, ale dle mého došlo k mírnému pomýlení. V knížce je totiž Tekutým štěstím zván lektvar, jenž se studenti pokoušeli vytvořit. Dle mého názoru, by se totiž ve zlaté lahvičce vůbec neměl nacházet lektvar, nýbrž roztavená čokoláda. Pak by byl název jistě daleko přesvědčivější a každý milovník této sladké pochoutky by mi dal jistě za pravdu, že i lahodnější.

Co se málo ví, je, že čokoláda je technicky vzato zeleninou… Pokud se totiž podíváme na úplný začátek výrobního procesu, zjistíme, že na začátku je pracováno s čokoládovými boby, které jsou sklízeny ze stromu s názvem Kakaovník.

Jste-li tedy milovníkem čokolády, nemusíte se cítit špatně, dáte-li si čas od času drobnou čokoládovou mlsku. Přestože je čokoláda zdrojem v dnešní době tolik nechtěných kalorií, obsahuje i látky tělu velice přínosné. Poskytuje organismu vitamín C, železo, chrom, hořčík, zinek i mangan. V neposlední řadě jsou boby bohaté i na antioxidanty, které posilují imunitní systém a působí proti kyslíkovým radikálům.

Nastavení ochrany soukromí

Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".

Souhlasím, pokračovat na web

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Souhlasím se všemi