Sušená jablka se vyrábějí odstraněním vody z čerstvých jablek, obvykle pomocí tepla, sušení na vzduchu anebo sušením mrazem tedy lyofilizací. Tento proces umožňuje zachovat jejich přirozenou chuť a většinu nutričních hodnot. Sušená jablka jsou bohatá na vlákninu, což podporuje zdravé trávení, a obsahují vitamíny A a C, které posilují imunitní systém. Jsou také dobrým zdrojem antioxidantů, jež pomáhají bojovat proti volným radikálům. Díky své dlouhé trvanlivosti a snadné skladovatelnosti jsou ideální jako zdravá svačina nebo doplněk do cereálií a pečiva.
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.