166 Kč
332 Kč/kg
registrovaní 158 Kč
Neprodejné
Není skladem
150 Kč
600 Kč/kg
registrovaní 143 Kč
Neprodejné
Není skladem
143 Kč
572 Kč/kg
registrovaní 136 Kč
Neprodejné
Není skladem
150 Kč
600 Kč/kg
registrovaní 143 Kč
Neprodejné
Není skladem
125 Kč
500 Kč/kg
registrovaní 119 Kč
Neprodejné
Není skladem
132 Kč
528 Kč/kg
registrovaní 126 Kč
Neprodejné
Není skladem
125 Kč
500 Kč/kg
registrovaní 119 Kč
Neprodejné
Tekuté štěstí. Fanoušek nesmrtelné ságy o Harrym Potterovi jistě napřímí uši, ale dle mého došlo k mírnému pomýlení. V knížce je totiž Tekutým štěstím zván lektvar, jenž se studenti pokoušeli vytvořit. Dle mého názoru, by se totiž ve zlaté lahvičce vůbec neměl nacházet lektvar, nýbrž roztavená čokoláda. Pak by byl název jistě daleko přesvědčivější a každý milovník této sladké pochoutky by mi dal jistě za pravdu, že i lahodnější.
Co se málo ví, je, že čokoláda je technicky vzato zeleninou… Pokud se totiž podíváme na úplný začátek výrobního procesu, zjistíme, že na začátku je pracováno s čokoládovými boby, které jsou sklízeny ze stromu s názvem Kakaovník.
Jste-li tedy milovníkem čokolády, nemusíte se cítit špatně, dáte-li si čas od času drobnou čokoládovou mlsku. Přestože je čokoláda zdrojem v dnešní době tolik nechtěných kalorií, obsahuje i látky tělu velice přínosné. Poskytuje organismu vitamín C, železo, chrom, hořčík, zinek i mangan. V neposlední řadě jsou boby bohaté i na antioxidanty, které posilují imunitní systém a působí proti kyslíkovým radikálům.
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.